Transformation of Millais School complete

Entrance Block interior

Following two years of phased construction, the highly-acclaimed Millais School in Horsham has now been transformed into a 21st century campus-style learning environment.

A new state of the art teaching block gives students access to specialist facilities for art, music and technology, as well as new suites for maths and modern languages. The double-height reception block, accented with vibrantly-coloured glass panels, provides great circulation and links to a new external landscaped central area. Sustainable features include photovoltaic panels to help lower building running costs.

Gyoury Self provided full structural and civil engineering services on the three-storey teaching block and entrance building.

For more details visit our Millais School Project Page >

Like this update? You can Share this article or  Follow Us via the inks below.